Életmód

Életmód

Újabb orvos szólt be Schobert Norbinak

Az Update-diéta legalább annyi indulatot vált ki, mint amennyi rajongót hoz Schobert Norbinak. Most egy szegedi orvos borult ki a fitneszguru miatt, aki beperli kritikusát.

FITNESS / TESTÉPÍTÉS, SPORTOLÁS. DE MIÉRT IS!?

Úgy gondolom nagyon fontos először is egy gondolkodásmódot a magunkévá tenni: a sport, a mozgás = élet és egészség. Ezt azért tesszük mert törődünk az egészségünkel és felelősséget vállalunk érte. Azért, hogy a jövőben is egészségesek maradjunk és teljes, minőségi, hosszú életet élhessünk.

SPORTOLÁS FONTOSSÁGA AZ IDŐSEBB KORBAN

Előszó: „A legtöbb ember egészségét nem értékeli, nem becsüli mindaddig, amíg meg nem betegszik, amíg el nem veszíti azt. Pedig sokkal könnyebb az egészséget megőrizni, mint a beteget meggyógyítani.

Tunningold fel a tested vitaminokkal

Amikor táplálék kiegészítésről gondolkodunk mindig az alapoknál kezdjük. Vitaminok! Ezek olyan szerves vegyületek, amelyekre szervezetünknek számos folyamat működéséhez szüksége van, legyen az fogyás, alakformálás vagy éppen izomtömeg növelés.

Búza nélkül a legkönnyebb lefogyni

A hasi hízást nagymértékben a gabonafogyasztás okozza. Emellett a búzát tartalmazó ételeknek étvágygerjesztő hatásuk van – figyelte meg egy amerikai kardiológus. Ahhoz is adott tippeket, mivel válthatjuk ki étrendünkből ezt az élelmiszert.

A sikeres fogadalom titka

Szilveszter éjszakája a pezsgő, a virsli és a lencse mellett leggyakrabban a következő évre vonatkozó - és gyakran kudarcba fulladó - fogadalmakról szól. De nem kell feltétlenül elbukni.

Beteggé tesz volt szerelmünk kukkolása a Facebookon

A Facebook felhasználók közel fele - több mint félmilliárd ember - kémkedik korábbi partnerei után, amivel akár pszichológiai sérülést is okozhat önmagának.

Bulik
699 fans
Légy regisztrált 'FUN' tagunk, hogy mindig értesülj a hozzád legközelebb eső legfrissebb buli, divat és lakhelyeddel kapcsolatos minden információról.

A regisztrációhoz kattints ide!

Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Jogi nyilatkozat Médiaajánlat  |  Bulifotók  |  Kapcsolat | Adatvédelem |


Minden jog fenntartva 2009-2016 © B1 Média Kft. | code & design by COMpose-IT

Hirdetéssel kapcsolatos információk:

info@buli1.hu

+36-70-419-8618